Your browser does not support JavaScript!

tahtoomukaan.netin toiminta päättyy, valitettavasti. Järkkärit ottakaa tiedot talteen ja informoikaaa osallistujia!

tahtoomukaan.netin tarkoitus on että osallistuja voi seurata osallistumistilannettansa sekä lähettämiensä maksujen saapumisen järjestäjälle ja siinä samalla järjestäjä saa osallistujalistan sekä kirjanpidon. Osallistuja voi myös ilmoittautua oheistapahtumiin, kimppakyyteihin, ilmoitaa kokille ruoka-ainerajoitteistaan jne.

 

Positive SSL secured Website
 
Kirjaudu sisään
 
 
Organisaatio:

- Luo itsellesi tunnus tahtoomukaan.nettiin, ellet sitä ole vielä tehnyt
- Tunnuksen, joka on sama kuin sähköpostiosoitteesi, luominen on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään.
- Ongelmatilanteissa voi rohkeasti ottaa yhteyttä osoitteeseen: info ät tahtoomukaan.net

- Eurosinkku! tahtoomukaan.netillä ei ole käytössä eurosinkkujen käyttäjätunnuksia eikä salasanoja! Sinun pitää luoda tänne itsellesi oma uusi käyttäjätunnus.
- Hotmail tuntuu hylkivän viestejä ellet ole ilmoittanut tahtoomukaan.nettiä luotettavaksi lähettäjäksi, ks. Hotmail -ohje

Oheiset periaatteet ovat kantava voima tahtoomukaan.netissä:
- tahtoomukaan.netin tarkoitus on mahdollistaa osallistujien helppo tapahtumiin osallistuminen ja osallistumis- sekä maksutilanteensa seuraaaminen.
- Osallistujat voivat ihan omatoimisesti ilmoittautua (ja perua osallistumisensa) tapahtumaan.
- Jos tapahtumaan on jonoa, perumisien tapahtuessa järkkäri vain klikkaa seuraavan jonottajan tervetulleeksi ja jono siirtyy eteenpäin.
- Maksullisissa tapahtumissa osallistuja näkee tilinumeron sekä yksilöllisen maksuviitenumeron. Maksuviitenumerolla järkkäri kohdistaa maksun osallistujaan ja "salapoliisityö" käy tarpeettomaksi.
- Sekä osallistuja että järkkäri voivat jättää toisilleen tapahtumaa koskevia viestejä.
- Järkkärin sähköpostirumba vähenee huomattavasti ja osalllistujalistanhallinta helpottuu.
- Sekä tapahtumaa että osallistujalistaa voi hallinnoida kaikki tapahtuman järkkärit yhtä aikaa maantieteellisestä sijainnistaan huolimatta.
- Toteutuksessa on ajateltu suuria massatapahtumia ja pieniä intiimimpiä sellaisia. On pyritty huomioimaan tapahtumat joissa on useita erilaisia oheistapahtumia, majoituksia, kuljetuksia, kimppakyytejä, ruokailuja, ruokailijoilla poikkeusruokavalioita jne.
- Kysymykset, tiedustelut ja palaute osoitteeseen ks. yhteystiedot

Jos tahdot saada tahtoomukaan.netin organisaatiosi käyttöön, ota yhteys info (ät) tahtoomukaan.net


Version: 1.60.01.1686  Connected to host 'www.tahtoomukaan.net' 7.8.2020 12:46:49 E. Europe Daylight Time. now: 7.8.2020 11:46:49 utc: 7.8.2020 9:46:49